75-річна Пугачова в міні-шортах обіймалася з 48-річним Галкіним на закритті фестивалю в Юрмалі. Відео

Пугачова з'явилися на закритті фестивалю із чоловіком
Фото: alla_pugacheva_forum / Instagram

Російська співачка Алла Пугачова 28 липня з'явилася на закритті міжнародного музичного фестивалю в Юрмалі, організованого латвійською співачкою Лаймою Вайкуле разом зі своїм чоловіком, російським шоуменом Максимом Галкіним. Відео і фото артистки опублікували в Instagram на фан-акаунтах співачки.

75-річна співачка обрала для заходу чорний костюм, що складається з міні-шортів і жакета. Свій образ вона доповнила крислатим капелюхом. Артистка також засвітила білий манікюр на довгих нігтях.

Пугачову й Галкіна на фестивалі супроводжував помічник із парасолькою. Ідучи до зали, Пугачова тримала чоловіка під руку.

48-річний Галкін з'явився на публіці в темних штанах, білій футболці, накинувши чорну сорочку з розстебнутими ґудзиками.

Зайнявши свої місця, Пугачова сміялася й обіймала Галкіна за плечі.

Контекст:

Відкриття фестивалю в Юрмалі Laima Rendezvous Jurmala 24 відбулося 26 липня. Першого дня на сцені виступали українські артисти, серед яких були Вєрка Сердючка, Анна Буткевич, Настя Каменських.

Пугачова першого дня з'явилася на фестивалі без чоловіка. Його не було на відкритті фестивалю через зайнятість на роботі. Тоді співачку супроводжував російський співак Андрій Макаревич.