77-річний Елтон Джон у Ніцці змушений був публічно справити потребу в пляшку, оскільки поблизу не виявилося туалету

Улітку 2023 року Елтон Джон оголосив про завершення гастрольної діяльності
Фото: ЕРА

Британський музикант Елтон Джон під час сімейного відвідування магазину спортивного взуття в Ніцці (Франція) змушений був привселюдно помочитися в пляшку, оскільки у приміщенні не було туалету. Про це 8 липня в ексклюзивному коментарі таблоїду TMZ розповів власник цього магазину Раян Суккар.

За словами Суккара, артист удень 8 липня зайшов до його магазину з двома синами й охоронцем і запитав, чи є там громадський туалет. Діставши заперечну відповідь, співак повернувся до своєї охорони й попросив пляшку. Взявши ємність, Елтон Джон, як стверджує власник магазину, відійшов кілька кроків убік і почав мочитися.

Суккар повідомив, що, "схоже, Елтон погано цілився", оскільки, закінчивши мочитися, він попросив в охорони рушник, щоб прибрати за собою. Власник магазину зізнався, що був "шокований" тим, що відбувалося, оскільки це був перший такий випадок за три роки роботи магазину.

Бізнесмен зазначив, що не впізнав знаменитості, а коли запитав, ким він є, той відповів: "Я – Елтон Джон".

Суккар додав, що артист купив у магазині дві пари кросівок для своїх синів і зробив фотографію для магазину. Перед тим як піти, він потис руку власникові магазину.

Коментуючи інцидент, редакція таблоїда пожартувала, що Суккар не став уточнювати, чи була це та сама рука, яку використовував артист, коли мочився. Резюмуючи, таблоїд зазначив: "Коли ти Елтон Джон, увесь світ – твій туалет".

Редакція не зверталася до представників артиста по коментарі.

Власник магазину в Instagram Stories опублікував фото Елтона Джона із синами й подякував йому за покупку.

Фото: sugarkikz / Instagram

Контекст:

Елтон Джон почав виступати в середині 1960-х зі своїм гуртом Bluesology, а його перші закордонні сольні гастролі стартували в Лос-Анджелесі 1970 року.

За свою кар'єру артист дав понад 4 тис. концертів у більше ніж 80 країнах світу. На рахунку музиканта – 31 платиновий і 38 золотих альбомів. Його сингл 1997 року Candle in the Wind став найбільш продаваним за всю історію музичної індустрії.

Прощальний тур Farewell Yellow Brick Road стартував у 2018 році. 10 липня 2023 року артист оголосив про завершення гастрольної діяльності.