Аніта Луценко назвала знаменитостей, яким допомагала худнути

Луценко стала відомою завдяки проєкту "Зважені та щасливі" на СТБ
Фото: anitasporty / Instagram
Колишня тренерка проєкту "Зважені та щасливі" на СТБ, фітнес-інструкторка Аніта Луценко 15 липня в інтерв'ю ведучій передачі "33 за 3" на ICTV Олександрі Кучеренко розповіла, яким знаменитостям допомагала боротися із зайвою вагою.

"Віра Брежнєва [українська співачка, яка проживає в Європі і гастролює у РФ] рахується? [Українська співачка Наталія] Могилевська, [ведучий] Даніель Салем. Зі [співачкою Світланою] Тарабаровою час від часу спілкуємося на цю тему. [Ведуча] Бортник Юля. Із [суддею та ведучим шоу "МастерШеф" на СТБ] Ектором [Хіменесом-Браво] також", – перерахувала своїх зіркових клієнтів тренерка.

Контекст:

Луценко – срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багаторазова чемпіонка України з аеробіки та фітнесу. Закінчила Національний університет фізичного виховання і спорту. Стала відомою 2011 року після участі як тренер у проєкті "Зважені та щасливі". У сьомому і дев'ятому сезонах шоу вона стала його ведучою.

У 2016 році Луценко повідомила, що народила доньку Мію. У грудні 2020 року спортсменка зізналася, що ніколи не виходила заміж за батька дочки, якого звати Олександр. За словами Луценко, він уникає публічності, тому вона не афішує їхніх стосунків. У червні Луценко вперше з'явилася на публіці разом з Олександром.