Арнольд Шварценеггер офіційно розлучився з дружиною за 10 років після розставання

Шварценеггер та Шрайвер були у шлюбі 25 років

Фото: arnoldschwarzeneggerclub / Instagram

74-річний американський актор і колишній багаторічний губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер офіційно розлучився зі своєю дружиною – 66-річною американською журналісткою та публіцисткою Марією Шрайвер після 10 років процесу розірвання шлюбу. Про це 28 грудня повідомив американський таблоїд TMZ.

У публікації зазначають, що судові позови затягнулися через складне врегулювання майнових відносин. А оскільки пара не підписувала шлюбного договору, то їм довелося навпіл ділити $400 млн та дорогу нерухомість.

Шлюбний процес між Шварценеггером і Шрайвер закінчив на початку грудня приватний суддя, а 28 грудня чинний суддя заніс його до судової системи Верховного суду Лос-Анджелеса.

Контекст:

Шварценеггер і Шрайвер познайомилися 1977 року, а 1986-го одружилися. У них четверо дітей: Кетрін (1989), Крістіна (1991), Патрік (1993) та Крістофер (1997).

25-річний шлюб пари розпався після того, як стало відомо, що Шварценеггер і колишня домробітниця сім'ї Мілдред Баена мають спільного сина Джозефа, який народився 2 жовтня 1997 року – лише за кілька днів після того, як Шрайвер народила сина Крістофера.

9 травня 2011 року Шрайвер та Шварценеггер офіційно оголосили про розлучення.