Арнольд Шварценеггер подарував на Різдво 25 будинків безпритульним ветеранам із Лос-Анджелеса

На встановлення невеликих будиночків Шварценеггер виділив приблизно $250 тис.

Фото: schwarzenegger / instagram

74-річний американський актор та колишній багаторічний губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер подарував 25 будинків безпритульним ветеранам у Лос-Анджелесі. Про це він 24 грудня написав у своєму Instagram-акаунті.

"Сьогодні я рано відсвяткував Різдво. 25 будинків, які я пожертвував безпритульним ветеранам, побудували тут, у Лос-Анджелесі. Було чудово провести час із нашими героями та привітати їх у їхніх нових будинках", – підписав він публікацію.

Як повідомляє американське видання Fox 11, Шварценеггер виділив приблизно $250 тис. на встановлення невеликих будиночків, в які одразу заселилися безпритульні ветерани. Також зазначають, що у житлових блоках вже є електрика, опалення та кондиціонери.

Контекст:

Шварценеггер народився в Австрії 30 липня 1947 року. Актор став знаменитим після зйомок у трилогії "Термінатор", а також у фільмах "Червона спека", "Конан-варвар", "Конан-руйнівник" та "Хижак". У 2003– 2011 роках він двічі обіймав посаду губернатора Каліфорнії.

У Шварценеггера четверо дітей від колишньої дружини Марії Шрайвер та один позашлюбний син, який з'явився внаслідок роману актора з хатньою робітницею. У серпні минулого року Шварценеггер уперше став дідусем: старша дочка артиста Кетрін народила дівчинку Лайлу Марію Пратт.