Бех-Романчук знялася в купальнику й показала тату на стегні

Бех-Романчук показала свіжі фото
Фото: marynabekh / Instagram

Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук на своїй сторінці в Instagram розмістила фото, на яких її зображено в чорному суцільному купальнику.

Бех-Романчук обрала модель купальника з вирізами на грудях.

Вона позувала також у білому халаті, який спустила з плечей. На стегні спортсменки можна роздивитися татуювання: олімпійські кільця.

Фото: marynabekh / Instagram
Фото: marynabekh / Instagram

Контекст:

Бех-Романчук виступає у двох дисциплінах: у стрибку в довжину й потрійному стрибку. У 2019 році на чемпіонаті світу вона здобула срібну медаль у стрибках у довжину, а 2023 року повторила цей результат, але вже в потрійному стрибку. У 2021 році Бех-Романчук стала чемпіонкою Європи зі стрибків у довжину в приміщенні, у 2022 році чемпіонкою Європи в потрійному стрибку, а у 2023-му здобула золото в потрійному стрибку на Європейських іграх і срібло – у потрійному стрибку на чемпіонаті світу.

Після невдалого виступу на Олімпіаді в Парижі у 2024 році (посіла 11-те місце у потрійному стрибку) Бех-Романчук повідомила, що зіткнулася з хейтом. "Хоча моє серце і душа розриваються від болю через нереалізовану мрію, я розумію цінність життя і швидкоплинність часу. Закінчуються Олімпійські ігри, і мені час рухатися далі й починати все із чистого листа. Тому роблю перший крок у свою нову історію. А якою вона буде – покаже час", – написала спортсменка в Instagram.