У благодійній організації розповіли, яке пожертвування зробили принц Гаррі з дружиною Меган на честь дворіччя Арчі

Принц Гаррі одружився з Меган Маркл навесні 2018 року
Фото: ЕРА
Британський принц Гаррі, який проживає у США, і його дружина Меган від імені свого дворічного сина Арчі закупили для підопічних благодійної організації Make Give Live 200 шапочок. Про це повідомляють на сторінці благодійної організації в Instagram.

"Дякую Гаррі та Меган, герцогу й герцогині Сассекським і, звичайно ж, Арчі за щедру пожертву цих 200 шапок для наших друзів у Новій Зеландії. Їх спрямують до притулків, щоб зігріти голови й серця. Із днем народження, Арчі", – ідеться в публікації.

Контекст:

Make Give Live – об'єднання, учасники якого займаються благодійністю. Вони в'яжуть теплі речі, пропонуючи охочим придбати одну шапку, до якої вони додають ще одну від себе. У грудні 2020 року принц Гаррі та його дружина Меган уже співпрацювали з фондом, сплативши для нужденних 100 шапочок, зазначає 11 травня The Cheyenne Post.

6 травня 2021 року синові герцога й герцогині Сассекських виповнилося два роки. Батьки запропонували людям, які підтримують їхню родину, привітати Арчі, зробивши пожертвування від його імені на адресу нужденних. "Ми не можемо придумати резонанснішого способу відсвяткувати день народження нашого сина, ніж цей. Якщо ми всі виявимо співчуття до тих, кого знаємо й не знаємо, ми зможемо мати величезний вплив. Навіть невеликий внесок може мати ефект", – написали вони тоді.

Принц Гаррі одружився з американською акторкою Меган Маркл навесні 2018 року. 9 січня 2020 року вони заявили про намір скласти королівські повноваження.

Королівська родина повідомила, що підтримала бажання принца Гаррі та його дружини "почати нове життя".

Наразі принц Гаррі разом із дружиною й сином Арчі (2019) проживають у США – у престижному поселенні Монтесіто (Каліфорнія).

14 лютого 2021 року подружжя через свого прессекретаря оголосило, що чекає на другу дитину. У них народиться дочка.