Боню в США запідозрили у шпигунстві

Боня: Офіцер став оглядати мої речі і в якийсь момент дістав із мого гаманця візитну картку фірми, що займається системами прихованого відеоспостереження
Фото: victoriabonya / Instagram

Російська модель Вікторія Боня запевняє, що в лос-анджелеському аеропорту служба безпеки ставила їй питання про президента РФ Володимира Путіна.

Офіцери служби безпеки аеропорту Лос-Анджелеса LAX допитали модель Вікторію Боню щодо президента РФ Володимира Путіна і КДБ. Про це вона повідомила в Instagram.

"Найсмішніше, що на кордоні мене пропустили швидко, а ось на виході з аеропорту LAX мене відвели на додатковий огляд речей... Але замість розмови по суті офіцер вирішив поговорити про нашого президента; дізнавшись про мою позицію, він перейшов до розмов про КДБ. Потім прийшов інший офіцер і попросив мене відійти почекати вбік, після чого мені поставили питання, чи не є я таємним агентом розвідки", – написала Боня.

За словами моделі, вона спочатку вирішила, що це жарт, але потім зрозуміла, що офіцери налаштовані серйозно.

"Офіцер став оглядати мої речі і в якийсь момент він дістав із мого гаманця візитну картку з написом SPY-LAND англійською – вона належала фірмі з систем прихованого відеоспостереження – колись мені всунули її на нашій горбушці. Це був удар! Я думала, що погоріла, і зараз мене депортують", – продовжила Боня.

Після цього вона показала свої знімки для різних проектів і з різних заходів. Після того її відпустили.

Раніше адміністрація готелю Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah у Дубаї попросила російських моделей, серед яких була Боня, не робити на їхній території відвертих селфі.