Британець, який покинув дружину і дітей заради біженки з України, розірвав стосунки з нею, звинувативши у невмінні вживати алкоголь

Заради українки Гарнетт покинув фактичну дружину і дітей
Фото: tee_garnett / Instagram
30-річний британець Тоні Гарнетт в інтерв'ю виданню Daily Mail 26 вересня заявив, що поведінка 22-річної біженки з України Софії Каркадим – нераціональна.

Гарнетт заявив, що Каркадим не вміє вживати алкоголь і під час святкування його дня народження пошкодила ножем стіну в їхньому будинку. У зв'язку із цим, як зазначив британець, він викликав поліцію.

"Я більше не можу терпіти її образи чи гнів. Я покинув Лорну і своїх двох дітей заради неї і доклав усіх зусиль, щоб допомогти їй зберегти наші стосунки", – сказав він.

На думку Гарнетта, поведінка Каркадим може бути пов'язана з тим, що вона страждає від посттравматичного розладу через війну.

"Я сподіваюся, що вона знайде безпечне місце для життя і буде у щасливішому місці. Але вона не для мене", – зазначив він.

Британець додав, що українка намагалася помиритися з ним і писала повідомлення, у яких запевняла, що кохає, але він уже давав їй "шанс за шансом".

Контекст:

Каркадим на початку травня як переселенка приїхала на запрошення Гарнетта до його будинку, де той проживав зі своєю фактичною дружиною і двома дочками трьох та шести років. За 10 днів після переїзду Каркадим між нею і Гарнеттом спалахнув роман. Пара покинула будинок, у якому британець жив зі своєю дружиною і дітьми.