"Дякую, що трахаєш мою дружину". Dantes висміяв роман Дорофєєвої з його другом Кацуріним

Після розставання Дорофєєвої і Dantes співачка заявила про роман із його другом Кацуріним, а співак натякає на стосунки з його дружиною
Фото: vladimirdantes / Instagram
Український співак Dantes під час благодійного стендап-туру темою одного із жартів обрав розлучення зі своєю дружиною, українською співачкою Надєю Дорофєєвою та її нові стосунки з його другом, українським ресторатором Михайлом Кацуріним. Фрагмент цього виступу опубліковано 3 вересня на сторінці фан-акаунта Дорофєєвої у TikTok.

У виступі він також згадав секс із дружиною Кацуріна, українською рестораторкою Дар'єю Кацуріною у присутності їхніх дітей.

"Мені ще складно займатися сексом із дівчиною в одній кімнаті з дитиною мого найкращого друга, доки він трахає мою колишню дружину", – висловився співак.

@dorofeevaxcute__ * #рекомендації #дашакацуріна #дантес #владімірдантес оригінальний звук - ФАН СТОРІНКА ПРО НАДЮ

У новій репліці Dantes пожартував про те, як відбуваються його зустрічі з Кацуріним, який відвідує своїх дітей у батьківський день.

"Збоку це виглядає дуже дивно. Я тисну йому руку, він тисне мені руку, і я озвучив би це так: "Дякую, що трахаєш мою дружину, ось тобі твої діти". А він такий: "Навзаєм", – заявив артист. – А раніше ми просто каталися на вейксерфі".

@dorofeevaxcute__ * #рекомендації #дантес # владімірдантес #кацуріна #дантес оригінальний звук - ФАН СТОРІНКА ПРО НАДЮ


Контекст:

Dantes 18 березня 2022 року заявив, що розійшовся з Дорофєєвою. Оформляти розлучення подружжя не має наміру – офіційно артисти залишаються чоловіком і дружиною.

30 березня українські ЗМІ повідомили, що новим обранцем Дорофєєвої є український ресторатор Михайло Кацурін, чоловік Дар'ї Кацуріної. 21 червня Дорофєєва і Кацурін підтвердили ці чутки.

У Кацуріних двоє дітей – дочка Олександра і син Іван.

19 березня, наступного дня після заяви Dantes і Дорофєєвої про розставання, Кацуріни також повідомили, що більше не пара. Про розлучення вони не повідомляли.

Кацуріна і Dantes офіційно не підтверджували, що перебувають у стосунках, але періодично публікують фото, на яких їх знято разом, зокрема в Ізраїлі.

26 липня співак розмістив фото поцілунку в губи з Кацуріною.