"Баранка – це нуль!" Алієв відповів голові комітету з етики та чесної гри УАФ на звинувачення в неповазі після матюкливого треку

Алієв: Мені незрозуміло, чим займаються наші футбольні чиновники
Фото: aliev_sasha8 / Instagram
Ексфутболіст українського футбольного клубу "Динамо" Олександр Алієв заявив, що футбольні чиновники не мають розбирати реп-треки, і висловився на адресу голови комітету з етики та чесної гри Української асоціації футболу Франческо Баранки.

Ексфутболіст українського футбольного клубу "Динамо" Олександр Алієв на своєму YouTube-каналі "Кент" 9 березня відповів на лист від комітету з етики та чесної гри Української асоціації футболу (УАФ).

У листі йдеться про можливу шкоду українському футболу й неповагу, виявлену в пісні Алієва "Футбол в моей крови".

"Мені незрозуміло, чим займаються наші футбольні чиновники. Я почитав, мені приємно, що чиновники футбольні дивляться мій канал. Їм не сподобалося, як я заспівав свою дебютну пісню. Не можу зрозуміти, ви сидите у федерації футболу й розбиратимете реп, мої слова й те, що я співаю? Думаю, що вам є чим займатися. Це, напевно, футболом. Тим, що наш футбол трохи на дні, ви там займайтеся й розбирайтеся", – cказав Алієв.

Він нагадав, що комітет з етики та чесної гри УАФ очолює італієць Франческо Баранка.

"Що таке "баранка"? Бублик. Це нуль!" – заявив Алієв.

Футболіст звернувся до названого комітету УАФ.

"Мабуть, усі питання етики й чесної гри вже вирішено? (...) Я народився в Росії, але вважаю себе громадянином України, пограв за збірну України, тримав руку на серці й співав гімн", – заявив він.

Відео: Кент / YouTube

У композиції "Футбол в моей крови!" Алієва є велика кількість ненормативної лексики. У ній Алієв розповідає про свої таланти футболіста ("Когда встречу Роналдо, поменяемся трусами", "Когда въ...бал я в центр поля, ох...ел Пеле", "Я царь в жизни и в футболе"), а також про свої розваги, згадуючи, очевидно, четвертого президента України Віктора Януковича ("Футбол в моей крови ежедневно три промилле, отдыхаем с проститутками у Яныка на вилле").