"Будьмо чесними". Джеджула пояснив, чому вирішив відмовитися від сексу

Джеджула: Усе у вашому житті підвладне самоконтролю
Фото: djedjula / Instagram
За словами українського ведучого Андрія Джеджули, який відмовився від сексу, він шалено любить процес, але життєві обставини змусили піти на експеримент.

Український ведучий Андрій Джеджула 2 квітня в Instagram заявив, що тимчасово змушений відмовитися від сексу.

"Я шалено люблю процес і ніколи б не зміг повністю відмовитися від сексу. Але як експеримент, до якого змусили обставини (будьмо чесними), і перевірки моєї сили волі, вирішив подивитися, що із цього вийде", – написав він.

За словами ведучого, завдяки відмові він має намір зміцнити дух і тіло.

"Знаходиш задоволення в інших речах і заняттях! І, як показує практика, усе у вашому житті підвладне самоконтролю! Зараз час Великого посту – час привести думки в порядок", – зазначив ведучий.

Джеджула вважає, що секс повернеться в його життя, щойно він сам цього захоче.

Джеджула живе у шлюбі з Юлією Леус. 25 лютого 2021 року в пари народилася донька.

Наприкінці 2020 року дружина ведучого зробила заяву з лікарні, повідомивши, що перебуває під крапельницями, оскільки її вагітність опинилася під загрозою переривання. У Instagram Stories вона повідомила, що пережила сильний стрес через чоловіка, не уточнивши подробиць. Джеджула, коментуючи її заяву, пояснив поведінку дружини "зміненим гормональним фоном" і порадив звернутися із заявою в поліцію.

Напередодні пологів Леус повідомила, що хоче розлучитися із Джеджулою, але повернеться до цього питання після того, як народить доньку.

Раніше ведучий мав стосунки зі співачкою Сантою Дімопулос. У них є син Даніель (2008). У Леус – доросла донька Ангеліна від попередніх стосунків.