"Була вдягнена так, щоб справити враження". Гаєк у Каннах з'явилася в сукні з глибоким декольте і пишними воланами. Фото

Гаєк вибрала для червоної доріжки вузьку темно-фіолетову сукню від Alexander McQueen
Фото: ЕРА
Голлівудська актриса Сальма Гаєк 20 травня відвідала показ фільму "Убивці квіткового місяця" американського режисера Мартіна Скорсезе, який відбувся в межах 76-го щорічного Каннського кінофестивалю. Фото зірки, зроблені під час показу, опублікувало агентство ЕРА.

Гаєк обрала для червоної доріжки вузьку темно-фіолетову сукню з глибоким декольте і пишними воланами на спідниці та плечах від британського бренда Alexander McQueen.

Свій образ актриса доповнила масивним кольє, браслетом і перстнем. Волосся зірки укладено у високий пучок на маківці.

Як зазначає редакція модного глянсового видання Elle, актриса "була вдягнена так, щоб справити враження".

Контекст:

Відкриття Каннського кінофестивалю відбулося 16 травня. Церемонію закриття заплановано на 27 травня. Головою журі є шведський кінорежисер Рубен Естлунд.

Гаєк народилася 1966 року в Мексиці. 1995-го вона знялася у своєму першому голлівудському фільмі "Відчайдушний" разом з іспанським актором Антоніо Бандерасом.

Найвідоміші картини за її участю – "Фріда", "Від заходу сонця до світанку", "Бандитки". У 2022 році у США вийшов новий фільм за участю Гаєк: "Супер Майк: Останній танець".