Депп не стримав сліз під час семихвилинних овацій, які влаштували на Каннському кінофестивалі після прем'єри фільму за його участю. Відео

Депп виконав головну роль у фільмі "Жанна Дюбаррі"
Фото: ЕРА
76-й Каннський кінофестиваль 16 травня відкрила світова прем'єра історичної драми французької режисерки Майвенн (Майвенн Ле Беско) "Жанна Дюбаррі" з американським актором Джонні Деппом у ролі короля Людовика XV. Після презентації фільму гості фестивалю влаштували овації. Цей момент опубліковано на YouTube-каналі організаторів фестивалю.

Як зазначає Variety, овації тривали сім хвилин і були адресовані Деппу. Виконавець головної ролі у якийсь момент не стримав сліз і розплакався. Звертаючись до глядачів, він підкреслив, що хоче "розділити цей момент із режисеркою".

Навесні видання Variety писало, що "фільм символізує повернення Деппа у професію після трирічної паузи" через судові розгляди з колишньою дружиною, американською актрисою Ембер Герд. Судовий позов завершився розглядом у справі про наклеп, яку виграв Депп.

Відео: Festival de Cannes / YouTube

Контекст:

У фільмі йдеться про роман Людовика XV з куртизанкою Жанною Дюбаррі, роль якої грає Майвенн.

За сюжетом куртизанка Жанна Воберньє "використовує свій інтелект і чарівність, щоб підніматися соціальними сходами". Вона стає фавориткою Людовика XV, який, не підозрюючи про її статус куртизанки, "повертає через неї своє прагнення до життя".

У фільмі також знімалися французькі актори П'єр Рішар, Луї Гаррель, Мельвіль Пупо, Паскаль Греггорі й інші.