Після перемоги в суді над ексдружиною Герд Депп повертається до зйомок у "Піратах Карибського моря". ЗМІ назвали суму гонорару

Депп зіграв Джека Горобця в п'яти фільмах про піратів
Фото: ЕРА
Американський актор Джонні Депп відновив переговори з американською компанією Disney про повернення до зйомок у нових серіях пригодницького серіалу "Пірати Карибського моря" в ролі капітана Джека Горобця. Про це 27 червня повідомив таблоїд Daily Mail із посиланням на інформацію, яку надало обізнане джерело.

Зазначають, що сума гонорарів за зйомки в новій серії може становити приблизно $300 млн. Також компанія погодилася зробити благодійний внесок на рахунок тієї організації, яку вкаже актор.

Відомо, що компанія вже підготувала чорновий варіант сценарію нового фільму за участю Деппа.

Контекст:

Депп зіграв Джека Горобця в п'яти фільмах про піратів. У 2018 році компанія Disnay розірвала контракт із Деппом через судовий позов, який проти нього подала колишня дружина, американська актриса Ембер Герд.

Стосунки Деппа і Герд розпочалися на зйомках картини "Ромовий щоденник" 2011 року. Вони одружилися в лютому 2015 року, а у травні 2016-го актриса подала на розлучення, заявивши, що причиною розірвання шлюбу є домашнє насильство з боку чоловіка.

Після розлучення, яке відбулося в січні 2017 року, суд заборонив Деппу наближатися до ексдружини і зобов'язав його виплатити компенсацію в розмірі $7 млн.

У 2018 році журналіст британського таблоїду The Sun Ден Вуттон опублікував статтю, у якій назвав Деппа "людиною, яка б'є свою дружину". У листопаді 2020 року актор програв у Високому суді Лондона справу проти таблоїду.

12 квітня 2022 року у Вірджинії (США) розпочався новий судовий процес за позовом Деппа проти Герд. 1 червня Депп виграв позов. Згідно з рішенням суду, вона має виплатити йому $15 млн як моральну компенсацію за бездоказові звинувачення в домашньому насильстві.