"Була охоплена емоціями, опинившись у його тісних обіймах". Поцілунок міністерки спорту Франції Кастери з Макроном "спричинив переполох". Фото

Кастера й Макрон – ровесники
Фото: ЕРА

Колишня тенісистка, а зараз міністерка спорту Амелі Удеа-Кастера на церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі 26 липня публічно поцілувала президента Франції Еммануеля Макрона в щоку, а він відповів їй взаємністю.

Відповідні фото оприлюднено на сайті агентства ЕРА.

Фото: ЕРА

Поцілунок Кастери з Макроном стався у присутності його дружини, першої леді Франції Бріджит Макрон.

Фото: ЕРА

The Telegraph пише, що поцілунок міністерки спорту Франції з президентом країни "спричинив переполох". Описуючи поцілунок, видання зазначило, що Кастера "була явно охоплена емоціями", опинившись у "тісних обіймах 46-річного президента".

Французький журнал Madame Figaro назвав поцілунок Кастери з Макроном "дивним" і додав, що міністерка "точно знає, як змусити людей говорити про неї".

Контекст:

Кастера й Макрон – ровесники. Кастера заміжня за банкіром Фредеріком Удеа. Вони виховують трьох синів.

Макрон 2007 року одружився зі своєю колишньою викладачкою французької мови й латини Бріджит Макрон. Вона старша за чоловіка на 24 роки. Дітей у пари немає. Для Бріджит Макрон цей шлюб став другим. Від попередніх стосунків у неї є троє дітей і семеро онуків.