"Були інші жінки". Кохана Фагота розповіла про ревнощі та кризи у стосунках з артистом

Навроцька про Фагота: Я люблю задивитися, який він у мене красивий
Фото: navrolya_ / Instagram

Українська дизайнерка й письменниця Ольга Навроцька в інтерв'ю, опублікованому 23 вересня на YouTube-каналі української журналістки Аліни Доротюк, розповіла про кризи у стосунках зі своїм коханим, українським артистом Фаготом (Олегом Михайлютою).

"За 15 років були кризи. І Олег про них говорив, і розходилися, і роз'їжджалися. Як це, кохати такого свободолюбивого чоловіка?" – запитала в Навроцької Доротюк.

За словами дизайнерки, до неї не одразу прийшло розуміння, що людину потрібно любити такою, якою вона є.

"І реально, чим більше ти даєш свободи й розуміння, то більше тобі повертається це все. І потім із роками ти бачиш його класні боки, і вони переважують усе це. Він же співак і публічна людина не просто так, це йому потрібно, йому потрібно подобатися, бути яскравим", – відповіла вона.

Навроцька наголосила, що покохала Фагота за те, що він розумний, добрий і красивий.

"Я люблю задивитися, який він у мене красивий", – зазначила вона.

Журналістка також запитала Навроцьку, наскільки вона ревнива.

"Упевнена, що, коли ви розходилися, були інші жінки в його житті, у вашому житті, мабуть, були інші чоловіки?" – запитала в коханої Фагота Доротюк.

У відповідь Навроцька зізналася, що свого часу ревнувала Фагота, але з віком це почуття трансформувалося в щось інше.

"У нас дуже багато всього було. Я дуже ревнива, це правда. Я коли бачу, що на нього дивляться і коли в нього світиться обличчя, мені, навпаки, навіть приємно вже на це дивитися. Я бачу, що йому класно від цього і це не порушує кордони. У нас не вільні стосунки, тобто у нас є кордони, і вони не порушені, це вже прекрасно", – пояснила обраниця артиста.

За словами Навроцької, водночас викреслити людину зі свого життя її може змусити зрада і брехня, але вона не хотіла б про це знати.

"10 років тому я була б дуже категоричною, але зараз я не знаю. Ось не знаю просто і не хочу знати, до речі", – підкреслила вона.