"Чого так кричати?" Ярославський в плавках пройшов перед камерою і пірнув в ополонку біля свого будинку

Ярославський: "Металісте", уперед по перемогу!
Фото: alexander_denysov_ / Instagram
62-річний український бізнесмен, президент футбольного клубу "Металіст" (Харків) Олександр Ярославський 1 лютого у вузьких плавках пірнув в ополонку. Такий ролик опублікували на сторінці FC Metalist у Facebook.

"Футбольний клуб "Металіст" це здоровий спосіб життя 24/7" ідеться в описі ролика.

Ярославський перед тим, як зануритися, повідомив, що перебуває у себе вдома в селі Мартове (Печенізького району, Харківської області), і попросив оператора знімати його на повний зріст.

"1 лютого 2022 року. "Металісте", уперед по перемогу! Село Мартове, фермер Ярославський Сашко", – заявив він камеру, після чого тричі з головою пірнув у воду.

Піднявшись на дерев'яний пірс, Ярославський голосно загарчав, піднявши зігнуті в ліктях руки.

"Харків'яни! Це ми! "Металіст", – прокричав він.

"Чоловік – мрія! Добробуту і сприятливого бізнесу. Красень", – написала у коментарях користувачка мережі Ina Soboleva.

"Чого так кричати?" – відреагував Олексій Тутункевич.

Контекст:

До 2012 року Ярославський був власником харківського ФК "Металіст". У 2012 році український бізнесмен Сергій Курченко, власник групи компаній СЄПЕК та медіахолдингу UMH Group, придбав ФК "Металіст" у Ярославського. У 2016 році клуб через фінансові проблеми припинив участь у чемпіонаті України з футболу. До цього харків'яни входили до першої трійки найкращих команд України.

Після зміни влади у лютому 2014 року Курченко втік із країни та набув російського громадянстваЩодо Курченка українські правоохоронці розслідують кілька кримінальних проваджень, його оголосили у міжнародний розшук

3 жовтня 2017 року тодішній генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що суд конфіскував "Металіст" у власність держави.

У квітні 2018 року Кабмін затвердив передання стадіону "Металіст" до управління Харківської ОДА. У розпорядженні уряду №234-р від 11 квітня йшлося про те, що в управління ОДА передали майно і корпоративні права, які конфіскували у ПАТ "Футбольний клуб "Металіст", ТОВ "Металіст Холдинг" і ТОВ "Металіст Арена".

У грудні 2019 року тодішній голова облдержадміністрації Олексій Кучер заявив, що конфісковану власність Курченка у Харківській області не було прийнято в управління ОДА, фактично цим майном користувалися треті особи.

У січні 2020 року в Харківській ОДА повідомили, що приміщення у спортивному комплексі "Металіст" і тренувальну базу в селищі Високий остаточно повернули у власність держави.

У лютому 2021 року у Харківській міській раді повідомили про домовленість із Ярославським про відродження футбольного клубу "Металіст".

Ярославський веде здоровий спосіб життя.