"Із чого вони взяли, що Алла збирається в Росію?" Галкін спростував заяву російських пропагандистів про Пугачову

Галкін і Пугачова живуть в Ізраїлі
Фото: allapugacheva_koroleva / Instagram

Український шоумен Максим Галкін 6 серпня в Instagram Stories назвав фейком інформацію, яку поширюють російські ЗМІ, про те, що його дружина, російська співачка Алла Пугачова має намір виступити з концертом у країні-агресорі РФ.

Галкін розмістив скріншот публікації, яку виклав російський пропагандистський Telegram-канал Mash. У ній із посиланням на слова російського продюсера Сергія Дворцова стверджують, що Пугачова приїдете у РФ наприкінці серпня разом із дітьми. За словами пропагандистів, співачка нібито планує обрати місце для сольного концерту й хоче вирішити питання, пов'язані зі скасуванням рішення російського міністерства юстиції про занесення Галкіна до списку "іноземних агентів".

Фото: maxgalkinru / Instagram

"Вигадки від початку до кінця. Із чого вони взяли, що Алла збирається в Росію? Як вони це вигадують? Яке оточення? Хто цей продюсер? Чому відстоювання правди в судах різних інстанцій сприймають як бажання продовжити роботу в Росії?" – обурився Галкін.

Фото: maxgalkinru / Instagram

Контекст:

Після того як почалося цькування Галкіна, який публічно засудив повномасштабне вторгнення країни-агресора РФ в Україну, він із Пугачовою й дітьми покинув Росію і переїхав в Ізраїль.

16 вересня 2022 року міністерство юстиції Росії занесло Галкіна в реєстр "іноземних агентів". 18 вересня його дружина, російська співачка Алла Пугачова, у відкритому листі закликала визнати і її "іноагентом" у РФ і побажала, щоб російські окупанти перестали гинути за ілюзорні цілі, які роблять РФ парією й ускладнюють життя росіян. Від публічних заяв на підтримку України артистка весь цей час утримувалася.

Галкін гастролює в Європі й Америці, висміюючи нелегітимного президента країни-агресора РФ Володимира Путіна, якого розшукує Міжнародний кримінальний суд.

Пугачова в липні назвала умову, за якої повернеться на сцену.

"Поки десь щось стріляє, птахи мовчать. Я ніяк не можу подолати цей бар'єр", – сказала 75-річна артистка.