Данилко: Я зніму маску, коли закінчиться війна

Данилко заявив, що настільки звик до маски, що без неї почувається голим
Фото надала команда Данилка
Український актор Андрій Данилко в інтерв'ю, яке 3 жовтня опублікували на YouTube-каналі "DW на русском", розповів, коли зніме свою захисну маску, яку почав носити на підборідді після початку пандемії коронавірусу.

"Я її надівав, тому що був коронавірус. Оскільки я погано бачу, я її весь час носив на підборідді. Якщо я десь клав її на стіл, то не міг знайти потім. Я звик. Але я сказав на початку війни: "Я зніму маску, коли закінчиться війна, – розповів Данилко. – Думаю, що це станеться, дай боже, якнайшвидше".

Він зізнався, що настільки звик до маски, що без неї почувається голим.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Данилко набув широкої популярності після того, як почав виступати в ролі провідниці Вєрки Сердючки. Вперше він вийшов на сцену у цьому образі 1 квітня 1993 року на "Гуморині" у Полтаві. 2008 року Данилку надали звання народного артиста України.

Спалах коронавірусної інфекції виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Експерти ВООЗ рекомендують носити маску під час пандемії коронавірусу. За їхніми словами, маска може як захищати під час контакту з хворим, так і стримувати передавання інфекції.