Dantes розповів, як Badstreet boys дев'ять місяців умовляли Ющенка спародіювати Елтона Джона

Учасниками Badstreet Boys, окрім Dantes, є коміки Василь Байдак, Олег Свищ, Антон Тимошенко і Єв Жу
Фото: vitalinayushchenko / Instagram

Український співак Dantes, який є учасником гурту Badstreet boys, розповів, що вони майже дев'ять місяців вели переговори з українським експрезидентом Віктором Ющенком, умовляючи його знятися у благодійному кліпі на пісню "Це так". Про це, цитуючи артиста, інтернет-виданню "ГОРДОН" повідомила пресслужба "Нового каналу".

"Ми дуже довго шукали номер Віктора Андрійовича. Але зараз, під час війни, немає нічого неможливого. Якщо це потрібно для наших захисників і захисниць, можна знайти друга чийогось друга, у кого є телефон помічників експрезидента, – розповів співак. – Майже дев'ять місяців ми вели перемовини. Але найголовніше – Віктор Андрійович погодився на всі запропоновані нами приколи. Хоча інколи було навіть лячно їх пропонувати".

За словами Dantes, Ющенко після зйомок сказав, що згоден і на подальшу співпрацю.

"Він сказав: "Якщо потрібно, давайте знімати ще щось. Мені дуже сподобалося!" – процитував третього президента співак.

Контекст:

Учасниками Badstreet Boys, окрім Dantes, є коміки Василь Байдак, Олег Свищ, Антон Тимошенко і Слава Кедр (Єв Жу).

14 липня Badstreet boys презентували кліп на пісню "Це так", щоб зібрати 7 млн грн на дрони для 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, Головного управління розвідки й Сил спеціальних операцій ЗСУ. Українці зібрали потрібну суму за вісім днів. Серед учасників збору було розіграно мед від Ющенка.

Новий трек і відеоробота стали пародією на пісню Sorry Seems To Be The Hardest Word, яку виконав британський співак Елтон Джон разом із британським гуртом Blue. Ющенко у кліпі втілив образ Елтона Джона, зігравши на роялі й кілька разів вимовивши фразу: "Це так". У пісні музиканти називають Ющенка "магнітом для донатів" і "ментальним ювеліром".