"Це так". Ющенко заради ЗСУ й ГУР знявся в образі Елтона Джона у кліпі-пародії. Комік Тимошенко після цього звернувся до британського співака

За словами учасників групи, серед тих, хто донатить, розіграють мед від Ющенка
Фото: vitalinayushchenko / Instagram

Український гурт Badstreet boys, який створює пародії на світові хіти, 14 липня в Instagram і YouTube презентував новий кліп під назвою "Це так" на підтримку благодійного збору для українських захисників. У кліпі знявся третій президент Віктор Ющенко.

Новий трек і відеоробота є пародією на пісню Sorry Seems To Be The Hardest Word, яку виконав британський співак Елтон Джон разом із британським гуртом Blue. Ющенко у кліпі втілив образ Елтона Джона, зігравши на роялі й кілька разів промовивши фразу: "Це так".

У пісні музиканти називають Ющенка "магнітом для донатів" і "ментальним ювеліром".

Українські музиканти мають намір зібрати 7 млн грн для 3-ї Окремої штурмової бригади ЗСУ, Головного управління розвідки і Сил спеціальних операцій ЗСУ.

"Серед тих, хто задонатить від 100 грн, ми розіграємо мед від Віктора Андрійовича. Той мед солодший за цей трек, хоча, здається, це неможливо. І головне – дослухайте до кінця, остання строка пророча", – ідеться в анонсі.

Учасник колективу, український стендапер Антон Тимошенко в коментарі до треку в Instagram тегнув сторінку Елтона Джона.

"Ми зробили це відео для збору грошей в Україні, і подивіться, це наш третій президент", – написав він.

"Як пожартував мій чоловік: "Уперше із 2004 року Ющенко і Тимошенко – разом в одному відео". Молодці! Із нас донат, звичайно", – прокоментували ролик у YouTube українці.

Контекст:

Учасниками Badstreet boys, окрім Тимошенко, є український співак Dantes, а також коміки Василь Байдак, Олег Свищ і Єв Жу.