"Дебілізм, а не флешмоб!", "Знизу постукали", "Сходіть до психіатра". Волочкова запустила непристойний флешмоб

Флешмоб Волочкова оголосила після того, як потрапила у скандал зі справляння потреби поруч із чужим будинком
Фото: volochkova_art / Instagram

Російська балерина Анастасія Волочкова 29 серпня в Instagram оголосила флешмоб "Пісяю під ялинку" і закликала своїх підписників знімати і постити фото і відео того, як вони випорожняються просто неба.

Пропозиція 45-річної балерини прозвучала на тлі скандалу, у центрі якого опинилася вона сама. 23 серпня "Экспресс-газета" опублікувала фото того, як Волочкова випорожняється на своїй підмосковній ділянці. Фото зробили сусіди артистки по котеджному селищу, поруч із будинком яких і "присіла" балерина.

"Дорогі друзі, у зв'язку з таким ажіотажем щодо мого справляння потреби на власній ділянці, вирішила запустити флешмоб #ПісяюПідЯлинку. Знімайте Stories, указуйте мене і радійте життю! А найкращі фото або відео буду постити в себе", – пообіцяла Волочкова.

Протягом пів дня пост балерини набрав більше ніж 13 тис. лайків і понад 1,3 тис. коментарів.

"Дебілізм, а не флешмоб! Ідіотизм її не знає кордонів", – обурилася natulya_us.

"У нас є туалети, а в них унітази. Коли що, ми туди, а не на вулицю під ялинку", – написав cucaneli.

"Н-да-а-а... Я думала, це дно, але знизу постукали... І ви вважаєте себе інтелігентною і з гідністю?" – здивувалася irina1.0.2, а згодом додала: "Мабуть, на демонстрацію протухлого вареника ніхто не реагує".

"Настю, сходіть до психіатра..." – порадила usena2009.

Контекст:

Волочкова народилася 20 січня 1976 року в Ленінграді (нинішній Санкт-Петербург). Кар'єру балерини розпочинала в Маріїнському театрі 1994 року, потім із 1998-го до 2003 року працювала в Большому театрі.

Після звільнення з Большого театру розпочала сольну кар'єру балерини. Причиною звільнення стали нібито невідповідність вимогам фізичної форми балерини і неможливість дібрати їй партнера. Сама Волочкова заявляла, що бізнесмен Сулейман Керімов сприяв її звільненню з помсти. З ним у балерини був роман.

Балерина була заміжня за бізнесменом Ігорем Вдовіним. Пара зіграла весілля 7 липня 2007 року, 2008-го розлучилася. Від цих стосунків у артистки є донька Аріадна (2005).