"Дехто йде до поставленої мети, а дехто сходить із дистанції через перші невдачі". Кухар прокоментувала підсумки дев'ятого ефіру "Танців із зірками"

Кухар: Усе наше життя гра й біг із перешкодами
Фото: ekaterinakukhar_official / Instagram

За словами судді "Танців із зірками" на "1+1" Катерини Кухар, шоу показало, хто борець, а хто улюбленець долі.

Суддя шоу "Танці з зірками" на "1+1" і прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар заявила, що протягом дев'яти ефірів судді вже змогли побачити характер учасників проєкту. Про це вона написала 27 жовтня в Instagram.

"Дехто йде до поставленої мети, а дехто сходить із дистанції через перші невдачі. Хоча часом саме з цих невдач складається реальний успіх, точніше, з уміння їх долати, з правильних висновків і засвоєних уроків! А наше шоу – як маленька модель великого життя, тут як на долоні видно, хто борець, а хто улюбленець долі", – написала вона.

За словами Кухар, суддям приємно спостерігати, як учасники від ефіру до ефіру йдуть до перемоги.

"До перемоги у шоу або перемоги над самим собою і зоною свого комфорту! А все наше життя – гра та біг із перешкодами!" – резюмувала суддя.

Прем'єра нового сезону проєкту відбулася 30 серпня. Виступи учасників шоу, окрім Кухар, оцінюють хореограф Влад Яма та народний артист України Григорій Чапкіс. Кухар є суддею проєкту з 2017 року.

За підсумками дев'ятого ефіру проєкт за власною ініціативою покинула актриса Дар'я Петрожицька, яка танцювала в парі з Ігорем Гелуненком.

Отже, з 14 учасників у шоу залишилося шестеро зірок українського шоу-бізнесу, серед яких співачки Надія Мейхер і Санта Дімопулос, фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна, лідер групи "БеZ обмежень" Сергій Танчинець, футболіст Сергій Мельник, ведуча Ольга Фреймут.