Дівчина Кулеби поцілувала його на тлі визначних пам'яток Луцька. Фото photo icon

5 вересня Верховна Рада звільнила Кулебу з посади міністра закордонних справ
Фото: dmytro_kuleba / Instagram

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба разом зі своєю коханою, українською бізнесвумен Світланою Павелецькою провів вихідні в Луцьку. Про це він повідомив 16 вересня на своїй сторінці в Instagram.

За словами Кулеби, він уперше побував у Луцьку. Під час відвідування міста вони з Павелецькою вирушили на екскурсію в замок Любарта.

Павелецька, зі свого боку, опублікувала фото, на якому вони з Кулебою позують на тлі цієї пам'ятки. У момент зйомки Павелецька поцілувала свого обранця.

Фото: paveletskaya_svitlana / Instagram

Контекст:

4 вересня Кулеба написав заяву про відставку. 5 вересня Верховна Рада звільнила Кулебу з посади міністра закордонних справ. Звільнення Кулеби підтримало 240 депутатів.

13 вересня видання Politico з посиланням на неназваного високопоставленого українського чиновника повідомило, що Кулебу звільнили з посади міністра закордонних справ України, оскільки він "дратував" главу Офісу президента України Андрія Єрмака, який хотів більшого контролю над міністерством.

Кулеба після звільнення вирушив на відпочинок у Полтавську область, а також розповів, що вперше за багато років зміг забрати свою доньку від попередніх стосунків зі школи.