Дівчина Позитива після того, як він перестав її приховувати, уперше звернулася до нього публічно

Позитив і Сахневич зустрічаються більше ніж три роки
Фото: juli_sakhnevych / Instagram

Українська танцівниця Юлія Сахневич 19 травня розмістила в Instagram фото, на якому її знято з коханим, українським артистом Позитивом (Олексієм Завгороднім). Вона присвятила пост його дню народження – співакові виповнилося 35 років.

"З днем ​​народження, коханий. Ти гідний тільки всього найкращого! Тільки вперед і ніколи назад! А я завжди буду поруч", – написала вона.

Це перший публічний пост Сахневич, присвячений Позитиву. Раніше пара приховувала стосунки.

Фото: juli_sakhnevych / Instagram

Контекст:

Раніше Позитив був одружений з українською дизайнеркою Анною Андрійчук. Вони прожили у шлюбі вісім років. Про те, що розлучилося, експодружжя повідомило навесні 2021 року, уточнивши, що на той час уже приблизно рік не було разом. Дітей у них немає.

Коментуючи розлучення у квітні 2021 року, Позитив не заперечував, що причиною розставання могла бути Сахневич. Вони познайомилися 2020 року на шоу "Танці з зірками". Пара дійшла до восьмого ефіру.

Наприкінці квітня 2024 року артист перестав приховувати, що в нього роман із Сахневич. 1 травня в інтерв'ю українському ведучому Славі Дьоміну Позитив заявив, що він у стосунках із танцівницею більше ніж три роки. На запитання, чи реєструватиме він шлюб із Сахневич, співак відповів ствердно. Він також підтвердив, що готовий у цих стосунках до батьківства.