"Дивлюся на гору посуду, який зібрався в мийці". Мозгова відреагувала на вимкнення світла

Мозгова: Серйозні поради й навчання мені не потрібні. Відпочивайте
Фото: Олена Мозгова / Facebook

Українська продюсерка Олена Мозгова 27 серпня у Facebook заявила, що періоди вимкнення світла можна використовувати для відпочинку й самопізнання.

"Ну, давайте пошукаємо позитив у цьому п...здеці. Так, світла немає, дивлюся на гору посуду, який зібрався в мийці, й думаю: "А була б вода (у мене нема світла – нема води), встала б і мила. А так лежиш собі й думаєш: "Ну що я можу? Це ж обставини непереборної сили!" – написала Мозгова.

Вона зазначила, що це один із прикладів реакції на обставини, які склалися.

"Насправді весь цей треш можна перетворити на марафон ліні чи краще відпочинку, чи краще саморозвитку і самопізнання. Усе це має жартівливий і рекомендаційний характер, тому серйозні поради й навчання мені не потрібні. Відпочивайте", – додала продюсерка.

Контекст:

Російські окупанти цієї весни посилили повітряні атаки на енергосистему України. В уряді заявили, що Україна втратила понад 9 ГВт потужностей генерації через обстріли РФ.

З травня до кінця липня в Україні були масштабні вимкнення світла. На тлі другої хвилі спеки з 19 серпня до 21 серпня в Україні знову вимикали світло щодня.

У ніч на 26 серпня країна-агресор Росія здійснила наймасовішу повітряну атаку проти України, застосувавши 127 ракет і 109 ударних дронів.

За даними уряду України, повітряного удару РФ зазнало 15 областей. Ціллю атаки була енергетична інфраструктура, її наслідок – екстрені вимкнення електроенергії, по всій країні.