"Досі його кохаю". Яна Цибульська розплакалася, повідомивши, що чоловік "зробив паузу" в їхніх стосунках

Яна Цибульська та Дмитро Жук побралися три роки тому
Фото: tsybulskayana / Instagram

Українська хореографка Яна Цибульська заявила, що її чоловік, танцівник Дмитро Жук попросив про паузу у стосунках. Її слова пролунали під час прямого ефіру телешоу "Танці з зірками" на каналі "1+1" увечері 12 вересня.

"Правда в тому, що ми виросли, ми стали іншими, і він попросив про те, що нам треба трохи зробити паузу... Мені важко говорити..." – розповіла Цибульська, розплакавшись перед камерою.

Вона додала, що закохалася в чоловіка з першого погляду і "ця любов триває вже 10 років". Цибульська також підкреслила, що не вірить чуткам, ніби у Жука був роман із солісткою української групи The Hardkiss Юлією Саніною, з якою він танцював і виграв "Танці з зірками" 2020 року.

"Він став моїм всім. Навіть якщо ми зараз не разом, досі кохаю Діму Жука. Дуже-дуже сильно кохаю. Сподіваюся, колись у нас вийде відновити наше кохання", – зізналася Цибульська.

Наприкінці ефіру з'ясувалося, що Цибульська разом зі своїм партнером по новому сезону "Танців із зірками" – коміком Іваном Люленовим – покинули шоу, оскільки за них проголосувало найменше глядачів.

Контекст:

Яна Цибульська народилася 27 грудня 1994 року. Закінчила Київський університет імені Грінченка за спеціальністю "сучасна хореографія". Працювала педагогинею-хореографом. Співпрацювала з артистами Ані Лорак, Потапом і Настею Каменських, Дмитром Монатіком та іншими.

Цибульська і Жук познайомилися на другому сезоні проєкту "Танці з зірками", а одружилися в жовтні 2018 року.