"Танці з зірками" після другого ефіру покинули Люленов і Оруджова

Люленов і Цибульська першими покинули проєкт
Фото: tanci1plus1 / Instagram
За підсумками другого ефіру шоу "Танці з зірками" на "1+1" проєкт покинув капітан гумористичної молдовської команди "Стояновка", яка бере участь у шоу "Ліга сміху" на "1+1", Іван Люленов. Він виступав у парі з хореографкою Яною Цибульською – пара станцювала джайв. Про це 12 вересня повідомляють на сторінці проєкту в Instagram.

За оцінками суддів пара набрала 13 балів, але під час оголошення результатів з'ясували, що за них проголосувала найменша кількість глядачів.

Також під час другого ефіру стало відомо, що проєкт через травму коліна, отриману на репетиції напередодні першого ефіру, покинула актриса "Жіночого кварталу" студії "Квартал 95" Анастасія Оруджова – на реабілітацію їй знадобиться не менше ніж вісім місяців.

Організатори замінили її на Олександру Машлятіну – колегу Оруджової за проєктом "Жіночий квартал". Машлятіна і її партнер Денис Самсон виконали у другому ефірі віденський вальс. Журі поставило за танець 10 балів у сумарному заліку. За правилами шоу пара незалежно від оцінок суддів перейшла на наступний етап.

Контекст:

Прем'єра нового сезону відбулася 5 вересня. Після того, як Люленов покинув проєкт, залишилося 13 пар. Список усіх учасників шоу можна подивитися тут. Список їхніх партнерів – тут.

Виступи учасників шоу оцінюють прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар, хореограф Влад Яма та україно-американський хореограф, чемпіон світу з латинських танців, переможець американського шоу Dancing with the Stars на каналі ABC Максим Чмерковський. Він уперше став суддею цього проєкту – Кухар і Яма займали суддівські крісла протягом чотирьох попередніх сезонів.

Ведучими проєкту є Юрій Горбунов та Іванна Онуфрійчук. Головною хореографкою шоу стала переможниця першого сезону, хореографка Олена Шоптенко. Креативною продюсеркою проєкту заявлено хореографку Олену Коляденко.