"Добре, хоч написали, що це Полякова". Дружина Тігіпка публічно висловилася про нову фотосесію співачки

Авторкою нової фотосесії Полякової стала Плакідюк
Фото надала команда Полякової

Українська співачка Оля Полякова знялася в новому образі для кліпу на пісню "У твоїх обіймах", прем'єра якої відбулася 22 вересня в YouTube. Авторкою фотосесії є українська фотографиня Соня Плакідюк. Знімки артистки вона розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Такою ви її ще не бачили", – підписала знімки фотографиня.

"Я її не впізнала. Дуже круті фотознімки", – відреагували в мережі.

"Відретачили на 25 рочків", – прокоментували фото підписники.

Про фотосесію Полякової також висловилася дружина колишнього віцепрем'єр-міністра України, бізнесмена Сергія Тігіпка, 38-річна українська бізнесвумен і блогерка Алла Зіневич. Свою думку вона озвучила в Instagram Stories.

"Нещадний фейсап. Добре, що хоч написали, що це Полякова", – заявила Зіневич.

Скріншот: alla_zinevych_tigipko / Instagram

Контекст:

Оля Полякова народилася 17 січня 1979 року у Вінниці. Навчалася в музичній школі, закінчила Вінницьке музичне училище культури та мистецтв імені Миколи Леонтовича, а згодом Київський національний університет культури за класом естрадного вокалу.

Полякова – співачка, артистка, блогерка, учасниця телешоу "Народна зірка", "Танці з зірками". Вела розважальне шоу "Зоряні яйця", "Маска", була тренером "Ліги сміху", шоу "Голос країни" та інших. Вона – одна зі 100 найвпливовіших жінок України 2020 року за версією журналу "Фокус".

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну співачка переклала свої хіти українською мовою.