"Донька виступила продюсером". Наталка Карпа презентувала кліп на пісню "Все буде Україна", яку зняв Любомир Левицький. Відео

Карпа: Це той випадок, коли пісня і кліп посилюють один одного
Фото надала команда артистки

Українська співачка Наталка Карпа 22 серпня в YouTube презентувала кліп на пісню "Все буде Україна", який зняв український режисер Любомир Левицький.

За словами артистки, пісню їй допомогла написати донька Злата.

"Якби не донечка та її наспіви "Гоя, гоя, гоя – все буде Україна", я б не мала такої чудової пісні. Вона виступила свого роду моїм продюсером", – зізналася артистка.

Карпа також зазначила, що завжди мріяла працювати з Левицьким.

"У час війни є моменти, які ти собі дозволити не можеш, зокрема масштабне відео. Краще ті гроші передати армії. Крайня робота – це прості речі, мінімізовані бюджети, які допомагали мені знімати мої друзі. Довго думала, довго не випускала і чекала кіношної екранізації, і це вийшло. Як я люблю казати: "Господь благословив". На моєму шляху трапився режисер, із яким я завжди мріяла попрацювати. Це не просто режисер, це кінорежисер, який знімає геніальні роботи, і він поділився зі мною сильною роботою, – розповіла вона. – Любомир знімав відео для десантно-штурмових військ, і я тоді зрозуміла, що, якщо інтегрувати цю роботу в мою пісню, має вийти гарний результат. Я сподіваюсь, що ця робота зачепить якомога більше людей, це той випадок, коли пісня і кліп підсилюють один одного".

Контекст:

Наталка (Наталія) Карпа народилася 1981 року в місті Добромилі. Вона – заслужена артистка України (2009).

Її чоловік Євген Тєрєхов – герой АТО, відомий як Титановий Джексон. Пара оформила стосунки 2016 року, а у грудні 2019 року в них народилася донька.