Дорофєєва прокоментувала чутки про своє весілля з Кацуріним

Про роман Дорофєєвої та Кацуріна стало відомо наприкінці березня 2022 року
Фото: nadyadorofeeva / Instagram
Українська співачка Надя Дорофєєва відреагувала на чутки, що 15 червня в неї заплановано церемонію реєстрації шлюбу з українським ресторатором Михайлом Кацуріним. Свій коментар вона залишила під своїм новим постом в Instagram.

У публікації співачка розповіла історію написання свого хіта "Вотсап", супроводивши її фото, на якому її знято з Кацуріним та українським продюсером Іваном Клименком. Артистка додала, що вони знову зібралися тим самим складом, щоб написати новий хіт.

"Яке написання пісень? Узагалі-то у вас сьогодні весілля", – відреагували на пост підписники.

"Ха-ха, ну будемо знати", – відповіла співачка.

Про те, що Дорофєєва і Кацурін одружуються, повідомив у своєму Telegram-каналі "Жирним шрифтом" ексредактор українських видань Elle і Harper's Bazaar, журналіст Роман Тимофєєв. Сайт ТСН додав, що весілля, імовірно, відбудеться 15 червня.

Контекст:

Про роман Дорофєєвої та Кацуріна стало відомо наприкінці березня 2022 року, за кілька тижнів після того, як співачка офіційно оголосила про розставання зі своїм чоловіком, українським артистом Dantes.

У січні 2023 року Дорофєєва та Dantes офіційно оформили розлучення.

Кацурін офіційно оформив розлучення зі своєю другою дружиною, українською дизайнеркою Дашею Кацуріною на початку 2022 року.

Зараз його колишня дружина перебуває у стосунках із Dantes. За словами Кацуріної, співак спочатку її підтримував під час розлучення з чоловіком, а потім між ними почалися особисті стосунки.

У Кацуріних є двоє дітей: донька Олександра (2016) і син Іван (2021). У Дорофєєвої з чоловіком дітей у шлюбі не було.

Коментуючи свій роман із Кацуріною та стосунки своєї дружини з Кацуріним, Dantes підкреслив, що раніше вони всі вчотирьох дружили.