Довгонога блондинка, створена для подіумів. Хто така Аліка Шмідт, яку називають найсексуальнішою спортсменкою у світі. Фото, відео

Фото: alicasmd / Instagram

25-річна німецька бігунка Аліка Шмідт, яку ЗМІ називають "найсексуальнішою спортсменкою у світі", із 8 серпня боротиметься за золоту медаль на Олімпіаді в Парижі під час жіночих змагань із бігу на дистанції чотири по 400 метрів. Інтернет-видання "ГОРДОН" розповідає, що відомо про спортсменку, зовнішності якої, як пише Madame Figaro, можуть позаздрити моделі американської компанії Victoria's Secret.

Редакція Madame Figaro, описуючи Шмідт, звертає увагу на її "нескінченні ноги, підтягнутий живіт, довге світле волосся, сіро-блакитні очі й пухкий рот". На думку редакції, із такою зовнішністю вона створена для подіумів, але замість кар'єри професійної моделі стала професійною спортсменкою.

Фото: alicasmd / Instagram

Шмідт дебютувала на біговій доріжці у 2017 році, здобувши срібну медаль на чемпіонаті Європи серед спортсменок до 20 років, після чого редакція австралійського журналу Busted Coverage назвала її "найсексуальнішою спортсменкою у світі".

Коментуючи цей титул в інтерв'ю RTBF Sport за п'ять років, Шмідт заявила, що не розуміє, чому їй присудили це звання, і підкреслила, що не ототожнює себе з ним.

За словами спринтерки, для неї найголовнішим у житті є спорт.

В інтерв'ю, яке опублікували у 2022 році на офіційному сайті Олімпійських ігор, Шмідт заявила, що для спортсменів корисно бути активними в соціальних мережах, щоб знайти спонсорів.

"Це нелегко – особливо в Німеччині – жити на кошти від легкої атлетики. Тому багатьом спортсменам доводиться займатися іншою роботою, щоб жити цим і тренуватися", – сказала вона.

Зараз на сторінку Шмідт в Instagram підписано понад 5 млн фоловерів. Зі своїми підписниками спортсменка ділиться відео, знятими під час тренувань, публікує фото з відпочинку, а також рекламні інтеграції з відомими брендами.

Окрім спорту, Шмідт знімається в рекламі одягу. Вона виходила на подіуми як модель, пише Madame Figaro.

Фото: alicasmd / Instagram

Контекст:

Олімпійські ігри в Парижі триватимуть до 11 серпня 2024 року. Україна на Олімпіаді 2024 року представлена найменшою в історії кількістю спортсменів – 140.