Друг Легкоступової звинуватив у її кар'єрних невдачах Пугачову

Легкоступова померла на 55-му році життя
Фото: legkostupovavalentina / Instagram

Друг померлої російської співачки Валентини Легкоступової, експерт комісії з питань ЗМІ Громадської палати Росії Вадим Манукян заявив, що померла російська співачка Валентина Легкоступова постраждала від інтриг своєї колеги Алли Пугачової.

Друг померлої російської співачки Валентини Легкоступової, експерт комісії з питань ЗМІ Громадської палати Росії Вадим Манукян звинуватив у її кар'єрних невдачах Аллу Пугачову. Про це він розповів виданню "Собеседник".

"Валя була однією з тих, чия творча доля перервалася через якісь інтриги. Вона публічно про це висловлювалася, але не називала прізвища. Хоча всі ми прекрасно розуміємо, про яку леді вона говорила – про Аллу Пугачову. До речі, Валечка була впевненою, що аналогічні визнання [виконавців] Михайла Муромова і Лики Стар щодо Пугачової нічого не принесуть, і вважала це марною тратою часу, який особисто вона хотіла витрачати на приємні їй речі. Їй більше імпонувала позиція [співака] Ігоря Наджієва, який це сміття з хати виносити не хотів. Але Валя сильно переживала, коли скасовували її концерти", – розповів він.

Манукян заявив, що не вірить у версію про насильницьку смерть Легкоступової.

"Валечка була такою сонячною людиною. Жахливо несправедливо те, що вона пішла із життя так рано, так раптово. Адже вона тільки місяць тому знову знайшла щастя. Вийшла заміж, обвінчалася. (...) Я не вірю у жодні розповіді про те, що це могла бути насильницька смерть. Не сумніваюся в тому, що це був якийсь дикий нещасний випадок. Та і слідство, наскільки я розумію, дотримується такої самої версії. Хоча про алкоголь у мене в голові не вкладається. Пам'ятаю, ми якось із нею сиділи в літньому кафе у Феодосії і Валя мені сказала, що не п'є. Вона вважала за краще пити кока-колу. У мене не було жодного приводу в цьому засумніватися за ті роки, що я її знав", – розповів Манукян.

Легкоступова померла на 55-му році життя 14 серпня.

Раніше повідомляли, що Легкоступову знайшли у квартирі з пробитою головою і синцями на тілі, а поруч із нею був її чоловік, яхтсмен Юрій Фірсов. За словами чоловіка співачки, вона впала у ванній і вдарилася головою.

14 серпня донька співачки у своєму мікроблозі заявила, що її мати перебуває в лікарні в украй важкому стані.

оя мама в лікарні в украй важкому стані та в комі. Не треба зайвий раз відволікати лікарів дзвінками про її самопочуття, краще просто помолитися. Так, відвезла її і [чоловіка мами] Фірсова Юрія в наркологічну лікарню я зі своїм чоловіком ще 6 серпня. Так, вони обидвоє були у стані сильного алкогольного сп'яніння. Але! Прошу зауважити, мою маму раніше ніхто не помічав у вживанні спиртних напоїв, і я зокрема! Тому я, зі свого боку, і забила на сполох, не розуміючи, що ж могло статися, а головне – як таке могло статися", – написала Бріл.

Валентина Легкоступова протягом 20 років жила у шлюбі з музикантом Олексієм Григор'євим. У них є син Матвій (2001). Доньку Анетту (1991) вона народила в першому шлюбі.

У червні 2020 року Легкоступова заявила, що збирається вийти заміж за Фірсова, з яким познайомилася в соціальній мережі. У липні пара обвінчалася.