Син Легкоступової впевнений, що чоловік хотів її позбутися – Telegram-канал "112"

За словами сина співачки (на фото), вітчим неодноразово влаштовував скандали
Фото: sb.by

За інформацією Telegram-каналу "112", син російської співачки Валентини Легкоступової Матвій Григор'єв заявив, що його мати та її чоловік Юрій Фірсов зловживали алкоголем.

19-річний син російської співачки Валентини Легкоступової Матвій Григор'єв розповів співробітникам поліції, що її чоловік, яхтсмен Юрій Фірсов причетний до травми голови співачки. Про це повідомив Telegram-канал "112".

За даними Григор'єва, Фірсов міг претендувати на квартиру Легкоступової і вирішив позбутися дружини. За словами сина співачки, вітчим неодноразово влаштовував скандали і навіть погрожував родичам Легкоступової. Він також зазначив, що після одруження його мати і Фірсов стали зловживати спиртним.

Водночас син виконавиці не знає, що саме сталося з його матір'ю в день, коли її знайшли з травмою голови.

Легкоступову виявили у квартирі з пробитою головою і синцями на тілі, а поруч із нею був Фірсов. За словами чоловіка співачки, вона впала у ванній і вдарилася головою.

Валентина Легкоступова протягом 20 років жила у шлюбі з музикантом Олексієм Григор'євим. У них є син Матвій (2001). Також у співачки є донька Анетта (1991) від першого шлюбу.

У червні 2020 року Легкоступова заявила, що збирається вийти заміж за яхтсмена Юрія Фірсова, з яким познайомилася в соціальній мережі.

Чотири тижні тому на своїй сторінці в Instagram співачка поділилася весільними знімками, на яких зображена зі своїм обранцем, і повідомила, що вони обвінчалися.

Найвідоміша пісня з репертуару Легкоступової – "Ягода-малина".