Легкоступову госпіталізували з пробитою головою. Співачка перебуває в комі – Telegram-канал

Легкоступова після операції перебуває в комі
Фото: legkostupovavalentina / Instagram

Російська співачка Валентина Легкоступова кілька днів не виходила на зв'язок із донькою, а коли та приїхала до матері, то виявила її з пробитою головою, пише Telegram-канал Mash.

Російську співачку Валентину Легкоступову виявили у квартирі з пробитою головою і синцями на тілі – поруч з артисткою був її третій чоловік, яхтсмен Юрій Фірсов. Про це 11 серпня поінформував Telegram-канал Mash.

У повідомленні вказано, що співачка кілька днів не виходила на зв'язок із донькою і та змушена була поїхати до матері – виявивши, що Легкоступова перебуває у важкому стані, донька співачки викликала "швидку".

Медики доправили Легкоступову і Фірсова в наркологічну клініку – за інформацією Telegram-каналу, подружжя кілька днів пиячило.

Після того як стан співачки погіршився, її перевезли в одну з московських клінік, де прооперували.

Наразі артистка перебуває в комі, медики оцінюють її стан як "украй важкий".

Також відомо, що чоловік актриси втік із наркологічної клініки і зараз його розшукують.

Валентина Легкоступова протягом 20 років жила у шлюбі з музикантом Олексієм Григор'євим. У них є син Матвій (2001). Також у співачки є донька Анетта (1991) від першого шлюбу.

У червні 2020 року Легкоступова заявила, що збирається вийти заміж за яхтсмена Юрія Фірсова, з яким познайомилася в соціальній мережі.

Чотири тижні тому на своїй сторінці в Instagram співачка поділилася весільними знімками, на яких її знято разом з обранцем.

Найвідоміша пісня з репертуару Легкоступової – "Ягода-малина".