Дружина Бєднякова розповіла, хто став ініціатором їхнього розлучення. Шоумен у відповідь висловився про її майбутнього чоловіка

Коротка: Які ж ми молодці, Андрію. Яку родину створили, яких дітей народили, як багато разом пройшли
Фото: nastyakorotkaya / Instagram

Українська акторка Настя Коротка ввечері 25 жовтня в Instagram підтвердила, що вони із чоловіком, українським шоуменом Андрієм Бєдняковим розлучилися.

"Які ж ми молодці, Андрію. Яку родину створили, яких дітей народили, як багато разом пройшли", – написала вона, звертаючись до чоловіка.

За словами Короткої, її чоловік написав гарний пост про розлучення, і вона може доповнити його лише словами подяки за здійснення її бажання й адекватність, а також за те, що вони "максимально комфортно" проходять дискомфортний процес роз'єднання.

"Без сварок, скандалів і звинувачень! Без поливання брудом одне одного, – підкреслила вона. – Я так мріяла, щоб у моїх дітей був такий люблячий батько! Ти й це бажання виконав".

Коротка також прокоментувала, хто був ініціатором розлучення.

"Це було моє рішення, і воно далося дуже важко. Ніхто нікого не зраджував, не обманював, ми, навпаки, намагаємося максимально бути чесними одне з одним, саме тому й було прийняте таке рішення, – пояснила вона. – Ми залишаємося не просто друзями, ми залишаємося близькими й рідними людьми не для суспільства, а для нас і дітей".

Шоумен відреагував на публікацію дружини з гумором.

"Хоч би твій наступний постійно хропів, був некрасивим і з маленьким пісюном. Хоча два такі поспіль – це вже перебір", – написав він.

Контекст:

Бєдняков і Коротка – колеги за проєктом "Орел і решка". Вони одружилися в серпні 2014 року в Києві. У листопаді 2015-го в пари народилася донька.

Після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну Коротка з дочкою виїхали у США. Про те, що в них незабаром народиться син, Коротка повідомила на початку вересня 2022 року.

25 жовтня 2024 року Бєдняков заявив, що вони з дружиною розлучаються, але залишаються друзями. Пізніше він додав, що отримав багато повідомлень з порадами-повчаннями.