"Залишилася одна в чужій країні". Колега Бєднякова прокоментувала його рішення про розлучення з дружиною

Бєдняков і Коротка прожили у шлюбі 10 років
Фото: biedniakov / Instagram

Українська ведуча і блогерка Аліна Шаманська 25 жовтня прокоментувала пост свого колеги Андрія Бєднякова, в якому він заявив, що розлучається зі своєю дружиною після 16 років стосунків, 10 із яких пара прожила у шлюбі.

Шаманська зазначила, що вважає пост Бєднякова сумно-романтичним. Водночас дружина Бєднякова, українська актриса Настя Коротка, яка з дочкою і сином живе у США, поки заяву чоловіка не коментувала.

"Це ваше життя. Ніхто не в праві туди лізти, але зараз складно навіть уявити почуття жінки, яка залишилася одна на тому краю світу з двома дітьми в чужій країні", – написала Шаманська.

Вона додала, що ще зовсім недавно дружина Бєднякова, українська актриса Настя Коротка освідчувалася чоловікові в коханні, а він запевняв, що "на тому краю світу" буде безпечно.

"Але, як виявилося, немає безпечнішого місця на землі, ніж родина. Бажаю Насті сил це пережити, – написала Шаманська. – Розлучення – це боляче".

Скріншот: biedniakov / Instagram

Контекст:

Бєдняков і Коротка – колеги за проєктом "Орел і решка". Вони одружилися в серпні 2014 року в Києві. У листопаді 2015 року в пари народилася донька.

Після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну Коротка з дочкою виїхали у США. Про те, що в них незабаром народиться син, Коротка повідомила на початку вересня 2022 року.

25 жовтня Бєдняков заявив, що вони з дружиною розлучаються, але залишаються друзями. Пізніше він додав, що йому надійшло багато повідомлень із порадами-повчаннями.