Дружина Налчаджиоглу після того, як роз'їхалася із чоловіком, розповіла про плани "почати життя із чистого листа" за кордоном

Налчаджиоглу не спростовує, але й не підтверджує розлучення із другою дружиною
Фото: charity_queen_ukraine / Instagram

Дружина українського бізнесмена турецького походження Мурата Налчаджиоглу, українська візажистка Лілія Налчаджиоглу (Реус) після того, як роз'їхалася зі своїм чоловіком, планувала почати життя в Ірландії "із чистого листа". Про це вона заявила 12 грудня, розмістивши в Instagram Stories серію коротких роликів зі своїми коментарями про те, що відбувається.

"Я приїхала сюди до своєї подруги, вона живе вже тут майже два роки. Вона запросила мене до себе в гості, щоб приїхати, розвіятися, повністю змінити обстановку, побачити щось нове, щось інше, перезагрузитися і зрозуміти, куди і як рухатися далі", – заявила дружина бізнесмена.

За її словами, спершу вона планувала залишитися жити за кордоном і перевезти до Ірландії своїх матір і доньку. Водночас про свого чоловіка вона згадувати не стала.

"Спочатку я справді думала, що переїду сюди жити, заберу свою дитину, маму, ми почнемо життя із чистого листа. Але всюди добре, як кажуть, але вдома – найкраще. Зовсім скоро я повернуся додому, моя відпустка закінчиться вже післязавтра. Тому поки я повертаюся в Україну, а далі буде видно. Життя все розставить на свої місця", – резюмувала вона.

Контекст:

Налчаджиоглу став відомим після того, як одружився з Ані Лорак (Кароліною Куєк). Вони розлучилися в січні 2019 року після майже 10 років шлюбу. Ані Лорак разом з їхньою 12-річною дочкою Софією живе у країні-агресорі РФ. Вона замовчує напад російських окупантів на Україну, виступаючи з концертами, зокрема перед російськими окупантами.

Налчаджиоглу засудив російську агресію й раніше говорив, що допомагає ЗСУ. Він проживає в Києві.

Улітку 2023 року Налчаджиоглу одружився вдруге. Після весілля дружина бізнесмена Лілія Реус змінила прізвище.

За чотири місяці після реєстрації шлюбу вона видалила з мережі Instagram усі їхні спільні знімки й відписалася від Мурата Налчаджиоглу, а наприкінці жовтня заявила, що покинула Київ, де вони проживали разом із ним, і переїхала до Чернівців. 14 листопада вона повідомила, що виїхала за кордон.

Лілія й Мурат Налчаджиоглу офіційно не підтверджують, але й не заперечують розриву стосунків, але весь цей час живуть окремо й не згадують одне одного в мережі, як це робили раніше.

2 грудня Налчаджиоглу на вечірці знявся в обіймах з іншою дівчиною, а невдовзі разом із нею відвідав іще один публічний захід.