Дружина принца Гаррі Меган розповіла, яким було знайомство із сім'єю його старшого брата

Дружина принца Гаррі Меган зазначила, що під час знайомства із сім'єю його старшого брата була у рваних джинсах
Фото: ЕРА
Меган, дружина британського принца Гаррі, який проживає у США, під час знайомства із його старшим братом, принцом Вільямом і його дружиною Кетрін обійняла їх, не знаючи, що це "дратує багатьох британців". Про це герцогиня Сассекська розповіла у другому епізоді шестисерійного документального фільму, пише Daily Mail.

Дружина принца Гаррі зазначила, що знайомство відбулося, коли принц Вільям із дружиною прийшли до них на вечерю, а вона зустріла їх босоніж у рваних джинсах.

Вона також заявила, що принц Вільям із дружиною дотримувалися формальностей не лише на публіці, а й за зачиненими дверима.

Контекст:

Американська стримінгова платформа Netflix 7 грудня показала перші три епізоди шестисерійного документального фільму про британського принца Гаррі і його дружину Меган, які проживають у США, де вони самі розповідають про своє життя. CNN зазначив, що фільм може посилити розкол у відносинах між подружжям і Букінгемським палацом.

Ще три епізоди покажуть наступного тижня. У них подружжя розповідає про свій переїзд у США.

Принц Гаррі навесні 2018 року одружився з американською акторкою Меган Маркл. 9 січня 2020 року вони заявили про намір скласти королівські повноваження. Королівська родина повідомила, що підтримала бажання принца Гаррі та його дружини "почати нове життя".

Нині принц Гаррі разом із дружиною і двома дітьми проживають у США – у престижному поселенні Монтесіто (Каліфорнія). Пара виховує сина Арчі (2019) й доньку Лілібет, яка народилася 6 червня 2021 року.