Дружина радника мера Києва Кличка, яка втратила око під час обстрілу її автомобіля російськими окупантами, стала героїнею обкладинки Playboу

Наразі Білоцерковець займається волонтерською діяльністю
Фото: playboy.ua

Героїнею першого за час широкомасштабної війни друкованого випуску українського видання Playboy стала українська модель і телеведуча Ірина Білоцерковець, яку в перші дні широкомасштабного вторгнення РФ в Україну було поранено і яка втратила око. Фото обкладинки із зображенням Білоцерковець опубліковано на сайті видання Playboy.

Білоцерковець знялася для обкладинки в металевій білизні з пов'язкою на обличчі.

У журналі також опубліковано історії інших українських жінок, які зазнали травм під час широкомасштабної війни. Вони, як і Білоцерковець, стали учасницями проєкту Women stay strong, наголошено в анонсі. Редакція назвала цей випуск історичним.

"Ми дотримувалися головних цінностей бренда, взявши до уваги сьогодення. Друкуючи наклад, ми висловлюємо подяку бійцям ЗСУ, які виборюють для нас право, власне, створювати й розповсюджувати журнал", – ідеться в публікації.

Новий номер не з'явиться у продажу, його передадуть у шпиталі й лікарні.

"Він вирушить туди, де така світла і гуманітарна допомога, як Playboy, набагато потрібніша – по шпиталях, лікарнях і тилових пунктах управління. Це наш підписаний усією редакцією медіаснаряд добра і краси", – зазначила редакція.

Білоцерковець – дружина депутата Київської ради Дмитра Білоцерковця, яка є помічницею мера Києва Віталія Кличка. В інтерв'ю виданню, зазначає "ТаблоID", вона заявила, що окупанти усвідомлено вчинили замах на їхню сім’ю. Це сталося 26 лютого 2023 року. Після того, що сталося, моделі зробили кілька операцій у Берліні.

Наразі Білоцерковець займається волонтерською діяльністю.

Фото: playboy.ua

Український військовий блогер, полковник ЗСУ Анатолій Штефан опублікував у соціальній мережі X відео за участю Білоцерковець, у якому її знято під час презентації журналу з її зображенням на обкладинці українським захисникам.

У розмові модель зазначила, що російські окупанти обстріляли її автомобіль у момент, коли вона була за кермом.

"У мене немає пів обличчя. Тут титан стоїть і вибило око. Якось так", – зазначила вона, подякувавши українським захисникам.