"Думала, не знайду те, що шукала". Різатдінова розповіла про нового бойфренда, з яким познайомилася в одному з київських клубів

Різатдінова: Так складалося, що на день народження я завжди одна
Фото: anna_rizatdinova / Instagram

Українська гімнастка Ганна Різатдінова познайомилася зі своїм новим бойфрендом у київському клубі. Про це вона розповіла в інтерв'ю, яке 16 липня опубліковано на YouTube-каналі "Сніданок з "1+1".

"Так складалося, що на день народження я завжди одна. Усе своє життя мріяла про родину, але жодного разу я не святкувала саме ось у такій родині. Дуже сподіваюся, що цього разу в мене все вдасться, буде зі мною синочок і моя кохана людина", – розповіла спортсменка, якій 16 липня виповнюється 31 рік.

За словами Різатдінової, її новий обранець не є професійним спортсменом.

"Я думала, не знайду те, що шукала. Але я вийшла перший раз за останні років п'ять, я вам чесно скажу. Я в Києві в жодному клубі, мені здається, не була, і коли ми пішли з подругами, мені й ця атмосфера, куди ми пішли, не сподобалася. Але закінчилася таким знайомством", – зазначила вона.

Гімнастка розповіла, що її нові стосунки не схожі на попередні.

Контекст:

Різатдінова народилася 1993 року в Сімферополі. Вона – бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро (2016), чемпіонка світу у вправі з обручем (2013). Після завершення кар'єри спортсменка заснувала власну академію й займається тренерською діяльністю. Її нагороджено орденами княгині Ольги III (2013) і ІІ (2016) ступенів.

У листопаді 2017 року Різатдінова народила сина Романа. Український бізнесмен-утікач Олександр Онищенко зізнався, що є батьком дитини. Пара не була у шлюбі. Спортсменка сама виховує сина.