Джамала зізналася, що рідко бачиться зі старшим сином – дворічним Еміром

Джамала: Я дуже стараюся бути гарною мамою для двох
Фото: jamalajaa / Instagram

Українська співачка Джамала розповіла, що бачить старшого сина Еміра-Рахмана тільки вранці перед садком і ввечері перед сном.

Українська співачка Джамала, яка в червні вдруге стала мамою, на своїй сторінці в Instagram повідомила, що старший син – дворічний Емір-Рахман – ревнує її до молодшого брата.

"Я дуже стараюся бути гарною мамою для двох. Але разів 100 на день переживаю, що це не так", – написала співачка.

Вона розповіла, що бачить старшого сина вранці перед садком і ввечері, коли вкладає спати.

"Намагаюся з ним поснідати, подивитися мультик, погратися й відправити в дитсадок. Увечері я його купаю, роблю гречку з молоком і вкладаю спати з боєм. Звичайно, він ревнує, бо приблизно в цей час у мене годування [молодшої дитини] Селіма. Нескінченно часто говорю йому, що люблю. Дуже хочу вірити, що він це розуміє!" – поділилася переживаннями співачка.

Джамала вийшла заміж за економіста Бекіра Сулейманова у квітні 2017 року. 27 березня 2018-го співачка народила первістка Еміра-Рахмана. Про свою другу вагітність Джамала повідомила 12 лютого.

19 червня Джамала вдруге стала мамою – батьки назвали сина Селімом-Гіраєм Сеїтом-Бекіром Огли. Він народився з вагою 4 кілограми 110 грамів і зростом 54 см.