"Якщо я сиджу в парку – це особистий час". Джамала розповіла, коли найкраще просити у неї автограф

Джамала: На концерті ми на одній хвилі, усі налаштовані однаково
Фото: jamalajaaa / Instagram

За словами української співачки Джамали, вона часто чує від шанувальників образливі фрази на свою адресу, якщо відмовляється з ними фотографуватися.

Українська співачка Джамала заявила, що деякі шанувальники, прагнучи отримати її автограф або зробити спільний знімок, забувають про виховання. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Водночас співачка подякувала тим, хто підходить сказати "дякую" і нічого не просить натомість.  

"Круто, коли люди підходять і просто діляться враженнями. Але буває так, що і пісень твоїх як слід не знають – просто підходять як до медійної особи. І так зляться, коли кажеш "ні". Вони або кривляються, або скажуть щось образливе. Часто трапляється таке. Якщо я сиджу з дитиною в парку, з подругами в кафе – це особистий час. Шкода, не всі це розуміють", – зізналася Джамала.

Співачка наголосила, що найкраще просити у неї автографи після концерту.

"Я, наприклад, так і роблю. Так, і я соромлюся, мучуся, уявляю себе на місці артистів. Але на концерті, на знімальному майданчику ми на одній хвилі, усі налаштовані однаково. Там це виглядає якось природно", – резюмувала вона.

Джамала вийшла заміж за економіста Бекіра Сулейманова у квітні 2017 року. 27 березня 2018 співачка народила первістка Еміра-Рахмана. Про свою другу вагітність Джамала повідомила 12 лютого.

19 червня Джамала вдруге стала мамою – батьки назвали сина Селім-Гірай Сеїт-Бекір Огли. Він народився з вагою 4 кілограми 110 грамів і зростом 54 см.

У лютому 2020 року співачка презентувала свій останній альбом "Свої". У записі платівки взяли участь alyona alyona, Jah Khalib, "ДахаБраха", "Бумбокс", Pianoбой, Cape Cod, The Erised.

Альбому "Свої" передувало п'ять студійних, один концертний і два мініальбоми.