Ексміністр закордонних справ Клімкін завів сторінку в Instagram, підписавшись на Меркель, Байдена, Зеленського і Клопотенка

Клімкін: Хочеться весни і кави
Фото: Pavlo Klimkin / Facebook
За словами колишнього міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, він завів сторінку в Instagram "під весняний настрій". Після реєстрації політик, зокрема, підписався на профілі канцлерки Німеччини Ангели Меркель, американського президента Джо Байдена, глави української держави Володимира Зеленського, а також став фоловером блогу українського кулінарного експерта Євгена Клопотенка.

Ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін 23 березня завів сторінку в Instagram.

"Хочеться весни та кави. Під весняний настрій вирішив зареєструватися в Instagram. Може, я потім і пожалкую, а от ви – точно ні. Мінімум політики і багато забавних речей", – написав він у своїй першій публікації.

З моменту реєстрації на сторінку Клімкіна підписалося 880 осіб. Сам він став фоловером 14 профілів, серед яких, зокрема, сторінки українського президента Володимира Зеленського і президента США Джо Байдена, мера Києва Віталія Кличка, кулінарного експерта Євгена Клопотенка, канцлерки Німеччини Ангели Меркель і українського співака Святослава Вакарчука.

У Клімкіна також є офіційні сторінки у Facebook (68 тис. підписників) і Twitter (325 тис. фоловерів). Там Клімкін публікує анонси проведених із його участю заходів та коментує політичні події.