Фіт із Лебігою, "Гість" і "Паролі". Дорофєєва презентувала альбом, написаний із Кацуріним. Аудіо

Дорофєєва називає Кацуріна співавтором свого життя
Фото: Надя Дорофєєва / Telegram

Українська співачка Надя Дорофєєва в ніч проти 26 вересня презентувала свій новий альбом із назвою Heartbeat, до якого увійшло 12 пісень. Прослухати його можна на всіх музичних платформах, включно зі Spotify.

Напередодні презентації співачка розповіла, що працювала над альбомом півтора року, а всі пісні писала разом зі своїм чоловіком, українським ресторатором Михайлом Кацуріним.

"У цьому альбомі немає жодної пісні без авторства мого Міші, ти моє велике кохання і головний співавтор мого життя, я вдячна долі за тебе. Я безмежно тебе люблю", – заявила Дорофєєва.

До альбому також увійшов фіт з українським блогером Михайлом Лебігою з назвою "А я все плакала" і дуетна композиція з українським репером Otoy "Спекотно".

За словами співачки, її найулюбленіші треки у новому альбомі – це "Колискова 2022", "Паролі", "Гість" і "Хартбіт". Співачка зазначила, що пісню "Колискова 2022" присвятила українкам.

Контекст:

З грудня 2010-го до березня 2020 року Дорофєєва була учасницею українського гурту "Время и Стекло", виступаючи в дуеті з українським артистом Позитивом.

У листопаді 2020 року виконавиця презентувала перший сольний кліп під сценічним ім'ям Dorofeeva. Після початку повномасштабної війни артистка відмовилася від свого репертуару російською мовою.

Heartbeat – другий сольний альбом Дорофєєвої. Перший із назвою "Сенси" співачка презентувала восени 2022 року.