"Форма співучасті, яка дає життя творчості". Белуччі розповіла про свій роман із Бертоном

Белуччі й Бертон перестали приховувати свій роман у лютому 2023 року
Фото: ЕРА

Італійська актриса Моніка Белуччі 29 серпня в коментарі французькому виданню Madame Figaro розповіла про свій роман з американським режисером Тімом Бертоном.

"Я не люблю говорити про особисте життя, тому що воно надто важливе для мене. Але можу сказати, що наші стосунки, безумовно, створюють форму співучасті, яка дає життя творчості", – коротко відповіла знаменитість, коли її запитали про Бертона.

Відео з її відповіддю опубліковано на сайті видання. Актриса дала коментар журналістам під час відвідування Венеціанського кінофестивалю.

Контекст:

ЗМІ повідомили про роман Белуччі й Бертона в лютому 2023 року. Улітку Белуччі в інтерв'ю французькому виданню Elle, коментуючи свої стосунки з Бертоном, підтвердила, що кохає його, а їхню зустріч назвала однією з тих, які рідко трапляються в житті.

За словами 59-річної актриси, вона рада, що зустріла 66-річного Бертона. Белуччі зізналася, що кохає Бертона як чоловіка й поважає як режисера.

Раніше Белуччі була заміжня за французьким актором Венсаном Касселем, із яким познайомилася на зйомках фільму "Квартира". У пари є двоє доньок – Діва й Леоні. У серпні 2013 року Белуччі й Кассель оголосили про розлучення.

Після розставання з Касселем Белуччі зустрічалася з французьким художником Ніколя Лефевром. Вони розійшлися 2019 року.

Бертон 2014 року розійшовся з британською актрисою Геленою Бонем Картер після 13 років спільного життя. У фактичному шлюбі в пари народилося двоє дітей – син Біллі Реймонд (2003) та дочка Нелл (2007).