Галкін записав перше звернення після скандалу із Симоньян

Галкін розповів про свої гастролі
Фото: maxgalkinru / Instagram
Російський шоумен Максим Галкін 4 травня у Stories Instagram розмістив ролик, у якому з'явився усміхненим на тлі яхт.

Галкін повідомив, що дасть в Ізралі додаткові концерти.

"Дорогі друзі, на ваші численні прохання я оголошую ще два додаткові концерти у своєму ізраїльському турі. Ті, хто не зміг купити квитки на вже оголошені виступи, ласкаво просимо", – сказав він.

Галкін уточнив, що його додаткові шоу відбудуться 9 червня у Тель-Авіві та 21 червня у Кір'ят-Моцкіні.


Скріншот: maxgalkinru / Instagram

Цей пост став першим у блозі шоумена після скандалу, який кремлівська пропагандистка Маргарита Симоньян спровокувала своїми висловлюваннями про Галкіна та його дружину, співачку Аллу Пугачову.

Контекст:

Галкін та Пугачова засудили напад РФ на Україну. Після цього у РФ почали цькування артистів. Незабаром стало відомо, що вони разом із дітьми виїхали з Росії до Ізраїлю. Пугачова, коментуючи ці чутки, наголосила, що вони поїхали у відпустку, а не емігрували.

Галкін у квітні зізнався, що змушений був разом із сім'єю покинути РФ, тому що в країні стали забороняти його концерти, а рекламодавці почали відмовлятися від співпраці.

22 квітня Галкін заявив, що частину своїх гонорарів від концертів в ізраїльських містах передасть на допомогу українським біженцям.

Українська ведуча Маша Єфросиніна 26 квітня повідомила, що Галкін після засудження російської агресії втратив майно РФ, а також проти нього заведено кримінальну справу. За словами ведучої, про це під час телефонної розмови розповів сам артист.

У своєму виступі пропагандистка Симоньян назвала Галкіна "геєм, який одружився з літньою жінкою для збагачення". Її заява прозвучала після того, як 23 квітня Галкін розкритикував російський уряд за вбивство мирних жителів під час ракетного обстрілу Одеси, поцікавившись також тим, що робить в Україні російська армія.

Російський співак Філіп Кіркоров, який замовчує напад РФ на Україну, відреагував на заяву Симоньян. Вона після цього розповіла про "сексуальні збочення" Галкіна та Пугачової.