"Сруть просто в рота". Симоньян, відповідаючи Кіркорову, який заступився за Галкіна, розповіла про "сексуальні збочення" Пугачової

Симоньян продовжила суперечку з Кіркоровим
Скріншот: russia1 / YouTube

Ведуча російського пропагандистського ресурсу RT Маргарита Симоньян на своїй сторінці у Twitter 1 травня опублікувала пости, адресовані російському співаку Філіпу Кіркорову, котрий розкритикував Симоньян за те, що вона назвала шоумена Максима Галкіна геєм, який одружився з літньою жінкою.

Симоньян процитувала пропагандистського журналіста Антона Красовського, який заявив, що має намір заступитися за Симоньян.

"Мені можна: я хоч і літній, як сказала б Маргарита, але не лицемірний гей. Цього, на відміну від ваших, не приховую, тож право маю. Тим паче ти гомосексуальність чомусь у своєму зверненні називаєш мало не гидотою. Кажеш: а що подумають про це "їхні діти", – написав він.

Красовський заявив, що вони із Симоньян вважають гидотою лицемірство та зраду.

Також він додав, що російське суспільство єдине і нібито все підтримує президента РФ Володимира Путіна та російську армію.

Симоньян також розмістила пост, у якому, не вказавши, чи наводить вона слова Красовського, чи говорить від себе, висловилася про Галкіна та його дружину, співачку Аллу Пугачову.

"А ваші колишні родичі, Філіпе, сруть цьому суспільству просто в рота. Не знаю, може, вашим так подобається. Є різні сексуальні збочення. Але російському народові якось не по собі", – написала вона.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

У своєму виступі пропагандистка Симоньян назвала Галкіна "геєм, який одружився з літньою жінкою для збагачення". Її заява прозвучала після того, як 23 квітня Галкін розкритикував російський уряд за вбивство мирних жителів під час ракетного обстрілу Одеси, поцікавившись також тим, що робить в Україні російська армія.

Російський співак Філіп Кіркоров, який замовчує напад РФ на Україну, відреагував на заяву Симоньян.

Галкін одружився з Пугачовою 2011 року. У перші дні війни він засудив напад РФ на Україну. Після цього у РФ почалося цькування артиста. Незабаром стало відомо, що він разом із дружиною та дітьми виїхав із Росії до Ізраїлю.

Пугачова, коментуючи ці чутки, наголосила, що вони поїхали у відпустку, а не емігрували. Галкін у квітні зізнався, що змушений був разом із сім'єю покинути РФ, тому що в країні стали забороняти його концерти, а рекламодавці почали відмовлятися від співпраці.

22 квітня Галкін заявив, що частину своїх гонорарів від концертів в ізраїльських містах передасть на допомогу українським біженцям.

Українська ведуча Маша Єфросиніна 26 квітня повідомила, що Галкін після засудження російської агресії втратив майно РФ, а проти нього заведено кримінальну справу. За словами ведучої, про це під час телефонної розмови розповів Галкін.