Головна хореографка шоу "Танці з зірками" розповіла, чому дружба між партнерами закінчується після завершення проєкту

Новий сезон шоу "Танці з зірками" стартував 30 серпня
Фото: tanci1plus1 / Instagram

Головна хореографка шоу "Танці з зірками" на "1+1" Ксенія Горб заявила, що навіть якщо пара перемогла на проєкті, після його завершення стосунки між ними вже не можна назвати дружніми.

Головна хореографка шоу "Танці з зірками" на "1+1" Ксенія Горб 17 вересня в Instagram заявила, що дружні стосунки між учасниками проєкту ґрунтуються на прагненні до досягнення спільної мети.

За словами Горб, після завершення шоу його учасники припиняють спілкування.

"Чому дружба після проєкту закінчується? Я не один рік замислювалася над цим питанням. Навіть якщо пара дійшла до кінця, навіть якщо виграла, після проєкту зберігаються теплі стосунки, але не дружба", – написала хореографка.

За версією Горб, так відбувається через те, що дружба на проєкті ґрунтувалася на прагненні до спільної мети.

"Якщо мети немає, спілкування розвалюється", – констатувала хореографка.

Прем'єра нового сезону "Танці з зірками" відбулася 30 серпня. Учасниками проєкту стали 14 зірок українського шоу-бізнесу.

За правилами змагань після першого ефіру жодна пара не вибула із шоу.

За підсумками другого ефіру шоу 6 вересня проєкт покинув ведучий Дмитро Танкович, який виступав у парі з вагітною танцівницею Ілоною Гвоздьовою.

13 вересня після третього ефіру проєкт покинула співачка Слава Камінська та її партнер Дмитро Дікусар.

Виступи зірок оцінюють прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар, хореограф Влад Яма та народний артист України, лауреат трьох міжнародних танцювальних конкурсів хореограф Григорій Чапкіс, а також запрошений суддя, ім’я якого організатори оголошують за кілька днів до нового ефіру.